Sisak kamera

A világon nem sok olyan kamera létezik ami, extrém körülmények között is képes HD minőségű képet készíteni. Emellett viszont mérete akkora, hogy akár sisakra is felszerelhető, mert méretével csak könnyű súlya vetekszik. Ez a FireCam Mini HD tűzoltó-sisakkamera.

A kamerát úgy tervezték, hogy nagy hőterhelés mellett is képes nagy felbontású és látószögű mozgókép vagy fénykép készítésére. Ez a leginkább tűzoltók részére kifejlesztett eszköz rendkívül jól tűri a vizes körülményeket is. Egy másik hátsó (teljesen zárt) kupakkal már víz alatt is használható kb. 15 m mélységig.

Leírás:
– Szinte bármilyen típusú és formájú sisakra felhelyezhető és biztonságosan rögzíthető
– Egyszerű kezelés, még kesztyűben is
– Videó: 1280 x 720-as felbontás; MPEG kodek és AVI fálj formátum; átlagos felvétel/tárhely igény: 10-15 perc/ GB
– Audió: Mono, 48kHz; házba épített mikrofon
– Fénykép: 4032 x 3024-es képfelbontás; 12MP-es kamera, JPEG formátum; automatikus fényképezés 3 mp-es időintervallumokkal
– Tároló eszköz: 32GB-ig bővíthető MicroSD kárty
– Kamera méretei: 90 x 30 x 30 mm
– Súlya: Mindössze 83 gr.
A kamera akkumulátorral működik amelyet hálózatról vagy USB csatlakozóról bármikor feltölthetünk, egy feltöltéssel kb. 5-6 órát képes működni. (Ez esetben már a 32 GB-os kártyánkat is „elhasználtuk”.)
A legtöbb operációs rendszerrel kompatibilis, a számítógéppel USB csatlakozón keresztül kommunikál
Garancia: Fél év

Előnyei:
Elsődleges bizonyíték rögzítése, káresetek során. Továbbá esetleges balesetek során annak körülményeinek vizsgálatát elősegítő információval szolgál.
Gyakorlatok során, később kielemezhetőek a hibák.
Továbbá kiváló még, bármilyen extrém sportoláshoz