Super Red Hot (SRH) színtechnológia
A BULLARD hőkamerák alapfelszereltségét kiegészítők segítségével növelheti.

Nem kell a hőkamerát felvértezni a szivárvány össze színével, csupán annyival, amennyire tényleg szükségünk van, hogy a hatékonyságot párba tudjuk állítani az egyszerűséggel. Egy bonyolult színképző rendszer, amely felhasználja majdnem a szivárvány összes színét, nem hogy könnyebbé, de nehezebbé teszi egy tűzoltó munkáját. A végén már azt sem fogja tudni, hogy melyik szín mit jelöl vagy milyen funkciót lát el vagy egyáltalán milyen helyzetben alkalmazható. Egy bevetés során nem érünk rá ilyenekkel foglalkozni, nekünk, gyors, egyszerű, modern és precíz eszközre van szükségünk.

A Bullard hőkamerák egy egyszerű, DE precíz hő/színképzési technológiával rendelkeznek, amelyek maximálisan kielégítik a tűzoltók elvárásait.

A Bullard hőkameráknál ez a technológia a tűzoltást segíti elő nagyban, könnyebbé teszi a tűzfészek kielemzését, valamint a tűz által érintett környezetben a tárgyakat érő hőterhelés nagyságának érzékelését. A hőrétegek meghatározása, egy fontos szempont, hisz nem mindegy, hogy egy kevésbé hőterhelt részt még vissza tudunk hűteni és meg tudjuk menteni avagy sem. A tűzfészeknél, sokat számít, hogy a fészek melyik pontjára irányítjuk a sugarat.

Ezen technológia a modern kor vívmányaival, de egyszerűen alkalmazható. A funkció automatikusan kapcsol be vagy ki, melyet a környezet 250oC-os hőmérséklete határoz meg, e hőérték felett a készüléken a leírt hőmérséklet feletti részek sárgán, az az alattiak fekete-fehér/szürke árnyalatokban jelennek meg. Kb. 400oC-tól narancssárgára majd 500oC-tól pirosra vált. E három főbb szín közt természetesen az árnyalatok biztosítják az átmenetet.
Érdeklődés, informatív árajánlatkérés
Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatott