Megkülönböztető jelzések, WHELEN
A megkülönböztető és figyelmeztető jelzések terén a Whelen a vezető gyártó.

A modern kor lámpái a LED-es fényhidak. A LED-ek elvileg sok-sok üzemórával rendelkeznek, strapabíróak, jól bírják a rázós utakat, nem annyira érzékenyek a párás/vizes időjárásra sem.
A Whelen LED-es termékei méretükben kicsik, de annál erősebb/fényesebb a fényerejük és praktikusan modulos összeállításúak, ami nagy variálhatóságot biztosít, illetve az esetleges javításuk is egyszerűbb. A gyártó a legújabb LED technológiát használja a kiváló termékeihez, ami garancia a Whelen márka számára.
A Justice fényhíd mindössze 60mm vastag, ezért kicsi a légellenállása és persze modulokból áll.
A Freedom fényhíd már dual LED-es, amiben egy LED két különböző színt tud.
A Whelen hangsugárzók beépítése nem a fényhídba történik, így nincs káros, zavaró hanghatás a fülkében vagy esetleg rádiózás közben. Elhelyezésük a jármű első részén a hűtőrács mögött történhet.
A termékek mind az európai és mind a magyar vonatkozó előírásoknak megfelelnek s rendelkeznek az idevonatkozó szabványokkal, megfelelősséggel, és nem utolsó sorban tudják a 100dB-t.
Ez azt hiszem a mai hangos, zajos világban elengedhetetlen.

Mindezek mellett számos kiegészítő fényjelzése is van, ami szintén elengedhetetlen a színes, csillogó, villogó forgalomban, megfelelő figyelem felhíváshoz.

A LED-es termékekre 5 év, a hangsugárzókra 2 év a garancia.
Érdeklődés, informatív árajánlatkérés
Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatott